DIY Moment: Ultimate Guest Welcome Package

0
DIY Moment: Ultimate Guest Welcome Package

Μάθετε τις συμβουλές και τα κόλπα μας για να προσφέρετε στους επισκέπτες το απόλυτο πακέτο καλωσορίσματος! Είτε καλωσορίζετε τον επισκέπτη για έναν γάμο προορισμού είτε απλά θέλετε να κάνετε το δωμάτιό σας στο σπίτι ιδιαίτερα ξεχωριστό, αυτές οι προσωπικές τσάντες προσαρμόζονται εύκολα.


Πράγματα που θα χρειαστείτε:

Κατασκευάζοντας την τσάντα καλωσορίσματος

Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε προσδιορίζοντας τις ανάγκες της τσάντας καλωσορίσματος σας. Θα χρειαστεί ο επισκέπτης σας ένα σνακ ή νερό κατά την άφιξη; Χρειάζεται να έχουν ένα δρομολόγιο ή οδηγίες για μια εκδήλωση; Αφού αποφασίσετε ποια είδη πρώτης ανάγκης χρειάζονται στη συσκευασία, μπορείτε στη συνέχεια να αποφασίσετε για επιπλέον πληρωτικά! Προτείνουμε να είναι πιο προσωπικές, όπως λιχουδιά στην πατρίδα ή στοχαστική στιγμή για να τιμήσουν τη διαμονή τους. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενημέρωση του θέματος της τσάντας καλωσορίσματος.

Μόλις ολοκληρώσετε τα κομμάτια μέσα στην τσάντα καλωσορίσματος και το συνολικό θέμα, θα πρέπει να εξετάσετε τις ανάγκες διακοσμητικής συσκευασίας και την παλέτα χρωμάτων σας. Εμπνευστήκαμε από έναν ρουστίκ, ορεινό γάμο και θέλαμε οι καλεσμένοι να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Για να πετύχουμε αυτό το look, επιλέξαμε μια γήινη παλέτα από λεπτό χαρτί με κόκκους ξύλου και τόνους από χαρτί ευκαλύπτου. Παρακάτω είναι πώς συσκευάσαμε κάθε κομμάτι της τσάντας επισκεπτών μας για μια συνεκτική και αξέχαστη εμφάνιση. Μόλις ολοκληρωθεί κάθε κομμάτι, τοποθετήστε τα μαζί σε μια εξατομικευμένη τσάντα δώρου για το απόλυτο καλωσόρισμα!

Μπομπονιέρες

Μια μαξιλαροθήκη δώρου είναι ιδανική για τοπικά προϊόντα σπα ή για τη συλλογή αντικειμένων έκτακτης ανάγκης που είναι ωραίο να έχετε στη διάθεσή σας, όπως κορδέλες και αναλγητικά.

 1. Κόψτε το διακοσμητικό χαρτί της επιλογής σας σε φύλλο 3,5 x 11″.
 2. Κόψτε ένα συμπαγές κομμάτι χαρτιού βάρους κειμένου σε λωρίδα 2″ x 11″.
 3. Τυλίξτε το φαρδύ φύλλο γύρω από το μαξιλαροθήκη και σφραγίστε στο πίσω μέρος χρησιμοποιώντας το ρολό ταινίας.
 4. Τυλίξτε το στενό φύλλο πάνω από το φαρδύ φύλλο σας και κολλήστε με τον ίδιο τρόπο.
 5. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κορδέλα ή τον σπάγκο σας για να δέσετε μια ετικέτα δώρου γύρω από το κουτί. Χρησιμοποιήσαμε μια ράφι για να ταιριάζει με το ρουστίκ θέμα μας. Η ετικέτα δώρου σας πρέπει να είναι ένα μικρό μήνυμα σχετικά με τα περιεχόμενα του κουτιού.
 6. Γεμίστε τη μπομπονιέρα με τα είδη της επιλογής σας!

Φάκελος περίβλημα

Ένας φάκελος περιβλήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκεντρώσετε πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόγραμμα, χάρτης και άλλες σημαντικές πληροφορίες ή είναι ένας ειδικός τρόπος για να επισημάνετε τοπικά αξιοθέατα και προτεινόμενα εστιατόρια.

 1. Επιλέξτε ένα χρώμα περιβλήματος φακέλου της επιλογής σας.
 2. Τοποθετήστε τα περιεχόμενα του χαρτιού στο εσωτερικό του φακέλου.
 3. Χρησιμοποιώντας το διακοσμητικό σας χαρτί, κόψτε ένα πάνελ 5″x5″ και κολλήστε το στο επάνω πτερύγιο του περιβλήματος του φακέλου τσέπης με ταινία διπλής όψης ή ταινία ταινίας.
 4. Στη συνέχεια, κόψτε ένα φύλλο 2,5″ x 11″ από το αντίστοιχο έγχρωμο χαρτί κειμένου.
 5. Τυλίξτε το χρωματιστό φύλλο σας γύρω από ολόκληρο το φάκελο και σφραγίστε το στην πίσω πλευρά με ταινία διπλής όψης ή ταινία ράβδου.
 6. Προσθέστε τις λεπτομέρειες φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένης της κορδέλας και της ετικέτας δώρου.

Εξατομικευμένο ποτό

Είτε συμπεριλάβετε ένα τοπικό μπουκάλι κρασί, vintage σόδα ή απλά ένα απλό εμφιαλωμένο ρόφημα, αυτό το απλό DIY μπορεί πραγματικά να απογειώσει την υποδοχή σας!

 1. Κόψτε το έγχρωμο χαρτί βάρους κειμένου σας σε μέγεθος που θα καλύπτει την ετικέτα στο μπουκάλι.
 2. Τυλίξτε το χαρτί γύρω από το μπουκάλι και κολλήστε με τη βοήθεια ταινίας ή ταινία διπλής όψης.
 3. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το μήνυμά σας σε μια εκτυπώσιμη ετικέτα. Αυτό μπορεί να είναι ένα όνομα, ημερομηνία εκδήλωσης ή ένα διασκεδαστικό μήνυμα.
 4. Κολλήστε την τυπωμένη ετικέτα πάνω από το έγχρωμο χαρτί για μια προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, μπορέσαμε επίσης να κάνουμε το απλό κερί μας να είναι προσαρμοσμένο για την εκδήλωση!

Έξτρα λεπτομέρειες και χειροποίητη ετικέτα δώρου

Η προσθήκη μικρών τόνων όπως κορδέλα, ετικέτες δώρου και ετικέτες είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε προσωπικά στοιχεία στην τσάντα καλωσορίσματος σας. Για παράδειγμα, προσθέτοντας μια ετικέτα δώρου και μια κορδέλα γύρω από μια απλή συσκευασία, όπως μια τσάντα για βιολοντσέλο, θα κάνει τη λιχουδιά σας να αισθάνεται σαν μια χειροποίητη απόλαυση! Οι τσάντες βιολοντσέλο είναι τόσο ευέλικτες για να επιδεικνύουν χειροποίητα σνακ ή καραμέλες που οι καλεσμένοι σας θα θέλουν να βουτήξουν μετά από μια κουραστική μέρα. Παρακάτω είναι πώς φτιάξαμε τη χειροποίητη ετικέτα δώρου μας για συντονισμό.

 1. Χρησιμοποιώντας το χαρτί βάρους κειμένου συντονισμού, επιλέξτε μια διάτρηση για να κόψετε σχήματα διαστάσεων. Χρησιμοποιήσαμε μια διάτρηση κλαδιών πέντε φύλλων για να ταιριάζει στο θέμα μας.
 2. Για να προσθέσετε διάσταση, τσακώστε το κέντρο των φύλλων και διπλώστε για να τους δώσετε σχήμα.
 3. Προσκολλήστε το σχήμα στην ετικέτα δώρου σας χρησιμοποιώντας το tape runner και προσθέστε ένα προσωπικό μήνυμα.
 4. Δέστε αυτήν την ετικέτα δώρου χρησιμοποιώντας κορδέλα στη μεγαλύτερη προσαρμοσμένη τσάντα δώρου.

Τέλος, προτείνουμε να προσθέσετε μια χειρόγραφη σημείωση και να τοποθετήσετε όλα τα κομμάτια σας μέσα στην τσάντα δώρου. Στη συνέχεια, απλά περιμένετε να φτάσουν οι καλεσμένοι σας για το απόλυτο καλωσόρισμα.

Μοιραστείτε τις ιδέες σας για μια τσάντα καλωσορίσματος επισκεπτών χρησιμοποιώντας #papersource.

Μερίδιο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar