Chandy John (Δωρητής) – Pediatric Infectious Diseases Society

0
Chandy John (Δωρητής) – Pediatric Infectious Diseases Society
Ο Δρ Τσάντι Τζον

Ο Chandy John, MD, FPIDS είναι ο Ryan White Καθηγητής Παιδιατρικής, Καθηγητής Ιατρικής, Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας και επικεφαλής του Ryan White Center for Pediatric Infectious Diseases and Global Health στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα και στο Νοσοκομείο Παιδιών Riley. Απέκτησε το διδακτορικό του και έκανε τις ειδικότητες στην Εσωτερική Ιατρική και Παιδιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και την υποτροφία του για Παιδιατρικές Λοιμώξεις στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve και στο Rainbow Babies and Children’s Hospital.

Ο Δρ Τζον υπήρξε συνεπής, μακροχρόνιος συνεισφέρων στο Ίδρυμα PIDS επειδή, σύμφωνα με τα λόγια του, «είναι η Κοινωνία μας, μεγαλώνει και προάγει τον τομέα των παιδιατρικών λοιμωδών νοσημάτων και διασφαλίζει ότι τα παιδιά λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα». Ειδικότερα για τον Dr. John, είναι υψίστης σημασίας η υποστήριξη που παρέχεται από το Ίδρυμα σε όσους μόλις εισέρχονται στο peds ID και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το πεδίο, ώστε να παραμένει ζωντανό και γεμάτο με τους καλύτερους ανθρώπους.

«Όλοι εμείς στο peds ID πήγαμε στο πεδίο γιατί γνωρίζουμε ότι οι μολυσματικές ασθένειες είναι ένα τεράστιο πρόβλημα στα παιδιά και οι καλύτεροι άνθρωποι για να λύσουν αυτό το πρόβλημα είναι άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωή τους για να ανακαλύψουν γιατί συμβαίνουν αυτά και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα . Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που θα προχωρήσει που να προκαλεί καλύτερα από το PIDS. Είναι μια μικρή ομάδα, αλλά ζωτικής σημασίας». – Τσάντι Τζον

Ο Δρ Τζον κέρδισε το Βραβείο νεαρού ερευνητή (παρουσιάστηκε σε έναν γιατρό που έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση υποτροφίας παιδιατρικών λοιμωδών νοσημάτων επτά χρόνια ή λιγότερο από την ημερομηνία απονομής και του οποίου η ανεξάρτητη και παραγωγική έρευνα κατά τη διάρκεια και μετά την υποτροφία αντιπροσωπεύει εξαιρετική συνεισφορά στις παιδιατρικές λοιμώδεις νόσους) το 2004. Ήταν μια σημαντική επιβεβαίωση από το PIDS ότι Το έργο του ήταν σημαντικό και είχε μέλλον, παρόλο που επικεντρωνόταν στην ελονοσία στο εξωτερικό, και διαφορετικό από αυτό πολλών πεδιάδων ID. Η λήψη μιας τέτοιας επικύρωσης οδήγησε τον Δρ Τζον να ενθαρρύνει τους υποτρόφους να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες και βραβεία που προσφέρει το Ίδρυμα. Μάλιστα, ένας από τους σημερινούς του συνεργάτες έκανε αίτηση και κέρδισε βραβείο φέτος.

Θεωρεί επίσης ότι η αίτηση για βραβεία PIDS είναι καλή άσκηση. Τα βραβεία είναι ανταγωνιστικά και η σύνταξη μιας πρότασης έχει οφέλη πέρα ​​από την κατάκτηση του βραβείου. Η εμπειρία που προκύπτει από τη σύνταξη μιας αίτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές αιτήσεις επιχορήγησης ή άλλες ευκαιρίες. Υπάρχουν πολλά καλά που προέρχονται από τα διαθέσιμα βραβεία. Ο Δρ. John θα ήθελε να δει το PIDS να επεκτείνει τις προσπάθειές του στην παγκόσμια υγεία και να παρέχει περισσότερα βραβεία για όσους κάνουν διαφορετικούς τύπους έρευνας ή υποεκπροσωπούνται σε υποτρόφους της ιατρικής (URiM). Όλο και περισσότερα μέλη του PIDS εργάζονται στον τομέα της παγκόσμιας υγείας. Η υποστήριξη και η ανάδειξη της δουλειάς που γίνεται παγκοσμίως θα βοηθούσε πραγματικά το έργο της παγκόσμιας υγείας, ειδικά σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος όπου η ταυτότητα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι στις ΗΠΑ. τους επιτρέπει να επιδιώξουν μεγαλύτερα ερευνητικά ερωτήματα. Τέτοια βραβεία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για αρχάριους ερευνητές σταδιοδρομίας που είναι URiM ή που εργάζονται σε τομείς έρευνας που παραβλέπονται.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar