A Cottage Bedroom Mood Board

2
A Cottage Bedroom Mood Board

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την Πολιτική Αποκάλυψης μας εδώ

A Cottage Bedroom Mood Board
Πλισέ αμπαζούρ // Παρόμοιος λαμπτήρας // Τουλίπες // Βρείτε έναν πίνακα διάθεσης «get the look» με περισσότερες πηγές στο τέλος αυτής της ανάρτησης!

Δουλεύουμε στην κρεβατοκάμαρά μας με απλούς τρόπους από πέρυσι (ακριβώς αφότου μετακομίσαμε!). Σύντομα θα αλλάξουμε το χαλί για ξύλινα δάπεδα, έτσι θα είναι ένα πιο σημαντικό έργο. Αλλά κυρίως το βρίσκω διασκεδαστικό να κάνω μικρές αλλαγές που αρχίζουν να κάνουν ένα δωμάτιο δικό μας.

Μέχρι στιγμής έχουμε προσθέσει απλίκες τοίχου με βύσμα, κουρτίνες ελέγχου buffalo, και την τέχνη μαζί με τα έπιπλά μας. Πάντα εξελίσσω χώρους και βρίσκω νέους συνδυασμούς παλιών και νέων, αλλά έτσι το διατηρώ φρέσκο ​​και προσωπικό.

Πριν από μερικές εβδομάδες μοιράστηκα ότι είχα αλλάξει μερικά αμπαζούρ στο σπίτι μου για αποχρώσεις με σχέδια. Λατρεύω την εμφάνιση του εξοχικού! Πρόσφατα ενημέρωσα μια άλλη λάμπα με α σκιά με σχέδια στην κρεβατοκάμαρά μου. Ίσως θυμάστε ότι αγόρασα αρχικά τη λάμπα Walmart. Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο, αλλά αν ψάχνετε για μια παρόμοια λάμπα, βρήκα αυτό το λουλουδάτο φωτιστικό στο Amazon αυτό μου το θυμίζει!

A Cottage Bedroom Mood Board
Πλισέ αμπαζούρ // Παρόμοιος λαμπτήρας

Το αμπαζούρ που ήρθε στο φωτιστικό ήταν ένα διασκεδαστικό γαλαζοπράσινο χρώμα, αλλά ένιωθα λίγο τολμηρό για τη διάθεση που ήθελα. Λατρεύω το λεπτό σχέδιο φύλλων σε αυτό απαλή μπλε απόχρωσηκάνει ένα τόσο όμορφο ζευγάρωμα με τη λάμπα βοτανικών πουλιών!

Βάζοντας ένα νέο αμπαζούρ στην αρχική μου λάμπα το βοήθησε να εναρμονιστεί περισσότερο με το περιβάλλον του, ωστόσο εξακολουθεί να κάνει μια πραγματικά διασκεδαστική δήλωση! Το στυλ είναι συχνά απλώς προσωπική προτίμηση, αν ήθελες το αμπαζούρ να POP αντί να το συνδυάζεις, σίγουρα θα μπορούσες να το κάνεις!

Τα περισσότερα από αυτά που υπάρχουν σε αυτό το δωμάτιο ήταν πράγματα που είχαμε ήδη, και το χρώμα του τοίχου ήταν ήδη εκεί (Bunny Grey του Benjamin Moore). Τα αξεσουάρ που προσθέσαμε μας βοηθούν να συνδέσουμε ολόκληρη την εμφάνιση και να την κάνουμε να νιώθει πιο «τελειωμένη», παρόλο που την ανανεώνουμε πάντα με κάποιο μικρό τρόπο.

Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε και στη συνέχεια να προσθέσετε νέα κομμάτια για να φρεσκάρετε τα πράγματα! Αν σας αρέσει μια εκλεκτική εμφάνιση σε εξοχικό σπίτι όσο εγώ, τίποτα δεν πρέπει να ταιριάζει απόλυτα. Ο στόχος δεν είναι να τα κάνετε όλα να ταιριάζουν, αλλά μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα να πάνε μαζί ακόμα και με λιγότερο προφανή αλλά σκόπιμο τρόπο.

A Cottage Bedroom Mood Board
Buffalo check κουρτίνες (χρώμα chambray) // Παρόμοιος λαμπτήρας // Πλισέ αμπαζούρ // Καλάθι ζαρντινιέρης από ρατάν

Μόλις μάθετε τη διάθεση που αναζητάτε, μπορείτε πραγματικά να δέσετε ένα δωμάτιο με λίγα μόνο στοιχεία. Η διακόσμηση με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρήματα με την πάροδο του χρόνου (επειδή δεν αγοράζετε πάντα νέα έπιπλα) και μπορείτε να ενημερώσετε ένα δωμάτιο για μια νέα εμφάνιση ή εποχή με λίγα μόνο νέα ζευγάρια, αλλαγές ή προσθήκες.

Για παράδειγμα στο δωμάτιό μας το κομμάτι του ορείχαλκος στα κουρτινόξυλα δένει με τον ορείχαλκο στο κάτω μέρος της λάμπας και το κουφώματα τοίχου καθώς και ο καθρέφτης. Έχουμε μερικά ορειχάλκινα αξεσουάρ στα ράφια. Κάθε αξεσουάρ χρειάζεται να έχει ορείχαλκο; Οχι! Αλλά καθώς επαναλαμβάνετε ορισμένα στοιχεία ή χρώματα γύρω από το δωμάτιο, το μάτι σας τα δένει μεταξύ τους και το υπόλοιπο δωμάτιο αισθάνεται τραβηγμένο και σκόπιμα.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να συνδυάσετε τυχαία κομμάτια, αλλά θα γίνεται πιο διαισθητικό καθώς το κάνετε! Η διακόσμηση είναι ένα από τα πολλά σπιτικά θέματα για τα οποία θα θέλαμε να μιλήσουμε στο νέο μας HomeBody Gathering Place! Θα ανοίξουμε τις πόρτες σύντομα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ελπίζω να είστε μαζί μας (κάντε κλικ ΕΔΩ για πληροφορίες σχετικά με αυτή τη νέα κοινότητα!).

Ελπίζουμε ο σημερινός πίνακας διάθεσης να σας εμπνέει να δοκιμάσετε μερικά νέα ζευγάρια στο σπίτι σας!

A Cottage Bedroom Mood Board

Πηγές:

Χρυσός μεταλλικός καθρέφτης τοίχου σε στυλ μπαμπού

Χαλί με σχέδια σιζάλ

Faux Fern

Ροζ τουλίπες // Κοραλλιογενείς τουλίπες

Καλάθι ζαρντινιέρης από ρατάν

Τέχνη πουλιών – Έχω μέσα το δικό μου αυτά τα χρυσά κουφώματα Amazon

Buffalo check κουρτίνες (το δικό μου είναι το χρώμα chambray)

Φωτιστικό σινουαζέρι φλοράλ

Αμπαζούρ με πλισέ στάμπα

Θαλασσογραφία με χρυσό πλαίσιο

Συρταριέρα Navy 6 συρταριών (παρόμοιο με το δικό μου)

A Cottage Bedroom Mood Board

Αναζητάτε περισσότερες ιδέες και συμβουλές διακόσμησης; Δείτε αυτές τις αναρτήσεις „Συμβουλή στυλ“!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar