Χάρτινη τσάντα αστέρια με φωτάκια

0
Χάρτινη τσάντα αστέρια με φωτάκια

Μάθετε πώς να φτιάχνετε γιγάντια χάρτινα αστέρια για μεσημεριανό γεύμα που ανάβουν.

ανάβουν αστέρια από χαρτοσακούλα

Έχετε δει αυτά τα γιγάντια τρισδιάστατα αστέρια φτιαγμένα από χάρτινες σακούλες για μεσημεριανό γεύμα; Ήταν μια πολύ δημοφιλής χειροτεχνία τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να τα φτιάξω. Στη συνέχεια, μου ήρθε η ιδέα να τα κρεμάσω στο παράθυρο της εισόδου μου και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τους προσθέσω φώτα, ώστε να φαίνονται όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας ΚΑΙ τη νύχτα. Και κάπως έτσι καταλήξαμε εδώ.

Σήμερα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε αστέρια από χάρτινες σακούλες!

προμήθειες που χρειάζονται για αστέρια χάρτινη σακούλα

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε νεράιδα, αλλά μου άρεσε που τα συγκεκριμένα φώτα είχαν και χρονόμετρο. Ανάβουν αυτόματα για έξι ώρες και σβήνουν για 18, έτσι απλά τα άνοιξα στις 5 το απόγευμα την πρώτη μέρα και δεν τα έχω αγγίξει από τότε. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να χρειάζεται να ψάξετε για να βρείτε τον διακόπτη και να τον ανάβετε κάθε βράδυ. Δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά το κανονικό είδος!

Μερικές οδηγίες που κοίταξα είπαν να χρησιμοποιήσω σχολική κόλλα και μετά να σφίξω τις σακούλες μεταξύ τους όσο στεγνώνουν, αλλά λυπάμαι… δεν έχω την υπομονή γι‘ αυτό! Η ζεστή κόλλα είναι πολύ πιο γρήγορη. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιούσα τη σχολική κόλλα είναι αν έφτιαχνα αυτή τη χειροτεχνία με παιδιά, ώστε να μην καίγονται μικρά δαχτυλάκια. Αλλιώς είναι ζεστή κόλλα μέχρι το τέλος μωρό μου!

Οδηγίες

Βήμα 1: Θα χρειαστείτε 9 τσάντες ανά αστέρι, επομένως μετρήστε τις και κάντε μια στοίβα με όλες τις τσάντες να έχουν την ίδια κατεύθυνση. Ξεχωρίστε την πρώτη τσάντα. Κάντε ένα σχήμα Τ με ζεστή κόλλα προς τα κάτω στο κέντρο της τσάντας και κατά μήκος της κλειστής κάτω άκρης, στη συνέχεια τοποθετήστε τη δεύτερη σακούλα από πάνω, ευθυγραμμίζοντας όλες τις άκρες. Επαναλάβετε την κόλληση και τη στοίβαξη μέχρι να στερεωθούν και οι εννέα σακούλες μαζί σε μια τακτοποιημένη στοίβα.

πώς να κολλήσετε αστέρια από χαρτοσακούλα

Βήμα 2: Κόψτε ένα σχέδιο. Στην αρχή προσπαθούσα να κόψω και τα εννέα στρώματα ταυτόχρονα, αλλά ΟΥΧ! Πραγματικά πονάει τα χέρια σου. Αντίθετα, απλώς έκοψα δύο ή τρία τη φορά μέχρι να κοπούν όλα. Πολύ λιγότερο επώδυνο. Μπορείτε να δείτε πώς το έκανα αυτό στο εκπαιδευτικό βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.

κοπή αστεριών χαρτοσακούλας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΟΠΗΣΌταν κόβετε παραδοσιακές χάρτινες νιφάδες χιονιού όπως κάνατε στο δημοτικό σχολείο, θέλετε εξαιρετικά περίπλοκα σχέδια με πολλά ιδιότροπα κοψίματα. Βρήκα με αυτά τα αστέρια από χάρτινες σακούλες, τα πιο απλά σχέδια στην πραγματικότητα έγιναν πιο όμορφα. Κόψτε κάποιο σχήμα αιχμής, πετάλου ή αστεριού κατά μήκος της πάνω άκρης και, στη συνέχεια, προσθέστε κυκλικά ή τριγωνικά σχήματα στις δύο πλευρές και αφήστε το να είναι. Απλός. Απλώς θυμηθείτε να μην κόψετε το κάτω μέρος όπου οι σακούλες διπλασιάζονται σε πάχος.

χάρτινη σακούλα αστέρια ιδέες κοπής

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε μια τρύπα για να κάνετε μια τρύπα όσο πιο κοντά στη μέση της τσάντας μπορείτε να φτάσετε. Έκανα μόνο μερικές σακούλες τη φορά μέχρι που είχα μια τρύπα που πέρασε από όλα τα στρώματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αιχμηρή άκρη του ψαλιδιού για να τρυπήσετε μια τρύπα. Απλώς αισθάνθηκα λίγο επικίνδυνο για τον αδυσώπητο εαυτό μου.

Οδηγός φωτισμού χάρτινη σακούλα αστέρια

Βήμα 4: Συνδέστε ένα κορδόνι στο επάνω κέντρο των σακουλών και, στη συνέχεια, κάντε το ίδιο σχέδιο ζεστής κόλλας με ένα ανάποδο T.

κολλήστε μαζί μια στοίβα από χάρτινες σακούλες για μεσημεριανό γεύμα

Φέρτε τις δύο άκρες της τσάντας να σχηματίσουν ένα σχήμα κύκλου και πιέστε τις μεταξύ τους. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάλετε τα χέρια σας μέσα στις σακούλες και, στη συνέχεια, απλώς να πιέσετε τα χέρια σας μεταξύ τους, ευθυγραμμίζοντας τις άκρες και τις άκρες όσο καλύτερα μπορείτε.

πώς να φτιάξετε αστέρια από χαρτοσακούλα

Βήμα 5: Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος… προσθέτοντας αυτά τα νεράιδα! Ξεκινήστε από την κορυφή του αστεριού όπου βρίσκεται η θηλιά που κρέμεται και περάστε τα φώτα μέσα από τις τρύπες που ανοίξατε. Μόλις τα φώτα είναι γύρω από τον κύκλο, τοποθετήστε την μπαταρία στο κάτω μέρος της θήκης και το αστέρι σας είναι έτοιμο για κρέμασμα.

πώς να συνδέσετε φώτα σε ένα αστέρι από χάρτινη σακούλα

Για να κρεμάσω τα αστέρια μου στο παράθυρο, χρησιμοποίησα έναν πείρο ώθησης στο επάνω μέρος του καλουπιού του παραθύρου μου, μετά έδεσα ένα λεπτό κορδόνι στο βρόχο κρέμασης και προσάρμοσα το ύψος και μετά έδεσα το κορδόνι γύρω από τον πείρο ώθησης. Κανείς δεν θα δει ποτέ την τρύπα αφού είναι ψηλά πάνω από το καλούπι.

πώς να κρεμάσετε αστέρια από χαρτοσακούλα στο παράθυρο

Τα φώτα δεν ανεβάζουν όλο αυτό το έργο! Λατρεύω, αγαπώ, λατρεύω τη λάμψη και τη λάμψη, ειδικά τη νύχτα κοιτάζοντας στα παράθυρα από έξω. Τόσο όμορφο!

ανάβει αστέρια στο παράθυρο

Εκμάθηση βίντεο

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar