Στεφάνι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ταινία πάπιας

0
Στεφάνι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ταινία πάπιας

Αυτό το χαριτωμένο στεφάνι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου DIY είναι κατασκευασμένο από ταινία πάπιας.

στεφάνι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτιαγμένο από ταινία πάπιας

Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια διασκεδαστική πρόκληση να προσπαθήσω να φτιάξω ένα τεράστιο τόξο από την ταινία πάπιας, και ποιος καλύτερος μήνας για αυτό από τον Φεβρουάριο; Ένας τεράστιος κόκκινος φιόγκος είναι τόσο διασκεδαστικός για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από Μάρκα πάπιας.

Σήμερα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε ένα εορταστικό στεφάνι από ταινία πάπιας. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε συνδυασμό χρωμάτων και μοτίβων για να κάνετε αυτό το στεφάνι να λειτουργεί για οποιεσδήποτε διακοπές. Επιλέξτε οποιοδήποτε Έγχρωμη ταινία πάπιας για το τόξο και οποιοδήποτε Τυπωμένη ταινία πάπιας για το στεφάνι και θα βγει μοναδικό και φοβερό. Πόσο ωραίο είναι αυτό;!

φροντιστήριο για φιόγκο σε ταινία πάπιας

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

Οδηγίες

Βήμα 1: Τυλίξτε τη φόρμα στεφάνι από αφρώδες υλικό με ταινία πάπιας με σχέδια μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο. Βρήκα την καλύτερη επιτυχία να το κάνω λείο διατηρώντας σταθερή τάνυση στην ταινία και τοποθετώντας το σε μια ελαφριά γωνία, έτσι ώστε να τυλίγεται γύρω από τον αφρό με μετατόπιση.

τυλίξτε τη φόρμα στεφάνι από αφρό με ταινία πάπιας με σχέδια

Βήμα 2: Κόψτε τρεις λωρίδες 18 ιντσών από κόκκινη ταινία πάπιας και συνδέστε τις μεταξύ τους επικαλύπτοντας κάθε λωρίδα κατά περίπου 1 ίντσα. Τοποθετήστε αυτές τις λωρίδες με κολλώδη πλευρά προς τα πάνω.

Βήμα 3: Επαναλάβετε το βήμα 2 και, στη συνέχεια, τοποθετήστε αυτό το νέο κομμάτι στο πρώτο κομμάτι με τις κολλώδεις πλευρές μαζί για να σχηματίσετε ένα μεγάλο φύλλο διπλής όψης ταινίας πάπιας.

φτιάξτε σεντόνια με ταινία πάπιας

Βήμα 4: Επαναλάβετε ξανά την ίδια διαδικασία, ώστε όταν τελειώσετε, να έχετε δύο φύλλα διπλής όψης από ταινία πάπιας.

Βήμα 5: Κατεβάστε το μοτίβο του τόξου κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης. Εκτυπώστε το μοτίβο του τόξου σε χαρτί αντιγραφής. Κόψτε και στη συνέχεια κολλήστε τα δύο κομμάτια φιόγκου μεταξύ τους κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών. Τραβήξτε το μοτίβο στα φύλλα της ταινίας πάπιας και κόψτε όλα τα κομμάτια.

κομμένο μοτίβο τόξου

Βήμα 6: Τυλίξτε τις δύο εξωτερικές άκρες του τεμαχίου τόξου στο κέντρο και στερεώστε.

φροντιστήριο για φιόγκο σε ταινία πάπιας

Βήμα 7: Στερεώστε το κεντρικό τμήμα του τόξου στο πίσω μέρος του τόξου, στη συνέχεια βάλτε το γύρω γύρω και στερεώστε το ξανά στο πίσω μέρος. Αυτό σχηματίζει τον κεντρικό βρόχο του τόξου.

Βήμα 8: Στερεώστε τις δύο ουρές φιόγκου στην κορυφή του στεφανιού και, στη συνέχεια, συνδέστε το φιόγκο στην κορυφή των ουρών με θηλιές ταινίας.

στεφάνι από ταινία πάπιας με γιγάντιο φιόγκο

Τότε το στεφάνι σας είναι έτοιμο και έτοιμο να το κλείσετε και να το απολαύσετε όλο το μήνα. Νομίζω ότι αυτός ο μεγάλος κόκκινος φιόγκος είναι τόσο χαρούμενος και χαριτωμένος και είμαι πάντα κορόιδο για ένα γραφικό ασπρόμαυρο μοτίβο. Επιπλέον, το στεφάνι είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, οπότε μπορείτε να το κρεμάσετε σε ένα παράθυρο ή κάπου έξω που βραχεί χωρίς προβλήματα. Πόσο ωραίο είναι αυτό;

Σας αρέσει αυτό το έργο; Καρφιτσώστε το!

DIY Duck Tape Στεφάνι του Αγίου Βαλεντίνου

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar