Μπάρα αναψυκτικών για την παραμονή Πρωτοχρονιάς Εκτυπώσιμη

0
Μπάρα αναψυκτικών για την παραμονή Πρωτοχρονιάς Εκτυπώσιμη

Είτε διοργανώνετε ένα μεγάλο πάρτι είτε απλά χαλαρώνετε με τους δικούς σας στο σπίτι, αυτό το διασκεδαστικό εκτυπώσιμο μενού ποτών με αναψυκτικά θα προσθέσει κάτι ξεχωριστό στη γιορτή της Πρωτοχρονιάς σας.

Εκτυπώσιμο μενού ποτών για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Κάνουμε μια ήσυχη Πρωτοχρονιά στο σπίτι με τα παιδιά μας φέτος. Θέλουμε ακόμα να νιώθουμε ξεχωριστό, γι‘ αυτό έφτιαξα αυτό το εορταστικό μενού με αναψυκτικά με διασκεδαστικά, οικογενειακά ποτά που μπορούμε να απολαύσουμε καθώς μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά μαζί. Μοιράζομαι το εκτυπώσιμο μαζί σας σήμερα για να το προσθέσετε και εσείς στις γιορτές σας. Αν είναι πολύ αργά για φέτος, καρφώστε την ιδέα να το αποθηκεύσετε για την επόμενη χρονιά.

Έχω δημιουργήσει δύο διαφορετικές εκδόσεις. Το ένα έχει τα συστατικά του ροφήματος και άφησα το άλλο κενό, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τις αγαπημένες σας συνταγές ποτών, αλλά να χρησιμοποιείτε τα ονόματα ποτών με θέμα την Πρωτοχρονιά.

Εκτυπώσιμο μενού σταθμού ροφημάτων παραμονής Πρωτοχρονιάς

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ποτά που αναφέρονται στο μενού, ακολουθούν τα συστατικά που θα χρειαστεί να αγοράσετε:

Μπορείτε να αγοράσετε μπουκάλια 2 λίτρων ή μονά κουτάκια. Είναι εντελώς προσωπική προτίμηση και εξαρτάται από το πόσα άτομα θα είναι στο πάρτι σας. Επίσης, τα σιρόπια διαρκούν για πολύ καιρό, οπότε ακόμα κι αν τα μπουκάλια φαίνονται τεράστια και ακριβά, θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλά μελλοντικά πάρτι.

Το αρχείο έχει μέγεθος ώστε να εκτυπώνεται σε κανονικό χαρτί 8,5×11 ιντσών. Συνιστώ να το εκτυπώσετε σε χαρτόνι, έτσι ώστε το χαρτί να αντέχει λίγο καλύτερα για μια νύχτα πάρτι.

Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Καρφιτσώστε το για να μην το ξεχάσετε.

εκτυπώσιμο μενού ρεβεγιόν αναψυκτικού

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar