Λέγοντας „I Do“ με ένα καλοκαιρινό μπάρμπεκιου

0
Λέγοντας „I Do“ με ένα καλοκαιρινό μπάρμπεκιου

Το καλοκαίρι ήταν φτιαγμένο για υπαίθριες γιορτές.

Αφού περάσατε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μέσα λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι υπαίθριες συγκεντρώσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον καλοκαιρινό γάμο των ονείρων σας, ενώ είστε προσεκτικοί. Ενώ αυτοί οι γάμοι είναι πιθανό να είναι μικρότεροι από τα περασμένα χρόνια, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα δημιουργήσουν όμορφες γιορτές.

Οι μικροί, υπαίθριοι γάμοι επιτρέπουν στους καλεσμένους να απλώνονται, παρέχουν πολύ χώρο για τραπέζια και χορό και ευνοούν όμορφες ευκαιρίες φωτογραφίας. Ένας γάμος σε εξωτερικούς χώρους θα είναι όμορφος ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας και η Paper Source προσφέρει πολλά αντικείμενα για να κάνει την ξεχωριστή μέρα σας καλύτερη από ό,τι φαντάζεστε.

1. Προσκλήσεις και έντυπα είδη πρώτης ανάγκης

Αποθηκεύστε τις κάρτες ημερομηνίας και Προσκλήσεις δώστε τον τόνο στον γάμο σας. Το Paper Source έχει πολλές προσαρμόσιμες επιλογές, ώστε να μπορείτε να συντονιστείτε με τον συνδυασμό χρωμάτων σας και να επιλέξετε μια γραμματοσειρά για χρήση σε όλα τα προσαρμοσμένα εκτυπωμένα στοιχεία σας. ο Μπάρα χαρτιού σας επιτρέπει να επιλέξετε συντονιστικούς φακέλους, ενώ υπάρχουν ακόμη και σεμινάρια πώς να φτιάξετε τις δικές σας επενδύσεις φακέλων για να ταιριάζει με το χρωματικό σχέδιο και τη διακόσμησή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί περιτυλίγματος για να στοιχίσετε τους φακέλους σας. Μπορείτε να αγοράσετε άλλα προσαρμοσμένα αντικείμενα όπως π.χ προγράμματα, ευχαριστίες σημειώσεις, γραφική ύλη, μενούκι αλλα.

2. Διακοσμήσεις

Διακοσμήσεις θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τη διάθεση για το δείπνο του γάμου ή της πρόβας σας και θα δημιουργήσετε ατελείωτες ευκαιρίες φωτογραφίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σκηνικό για να το χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες για φωτογραφίες ή ένα όμορφο, άξιο πλατό τραπέζι. Γιρλάντες, ροζέτες, χάρτινα λουλούδιακαι φώτα χορδών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

3. Είδη από χαρτί

Συντονισμός πιάτα, χαρτοπετσέτες, φλιτζάνιακαι σκεύη συνδυάστε την ευκολία και την κομψότητα για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Το Paper Source προσφέρει πολλά σετ συντονισμένων και θεματικών προμηθειών για πάρτι κατάλληλα για όλες τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με το γάμο, από το νυφικό μέχρι την ίδια τη μεγάλη μέρα.

4. Μπομπονιέρες

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή για να δημιουργήσετε αναμνήσεις, και ενώ ο γάμος σας στον εξωτερικό χώρο θα επιτρέψει πολλές ευκαιρίες φωτογραφιών, μπορεί να θέλετε να δώσετε και στους καλεσμένους σας χάρη για πάρτι. Δημιουργώ προσαρμοσμένες τσάντες μπομπονιέρων και γεμίστε τα με γλυκά, γλυκά ή οτιδήποτε άλλο θέλετε για να τιμήσετε την ειδική σας εκδήλωση. Κάντε κλικ εδώ για συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε μια υπέροχη τσάντα μπομπονιέρας ή πακέτο καλωσορίσματος για τους καλεσμένους σας.

Το Paper Source είναι εδώ για όλες τις ανάγκες του γάμου σας σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και για όποιες άλλες υπαίθριες συγκεντρώσεις θα φιλοξενήσετε αυτό το καλοκαίρι. Είτε σχεδιάζετε ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου, ένα πάρτι στον κήπο ή ένα κρασί και τυρί νύχτα με φίλους, το Paper Source έχει όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη βραδιά. Αυτό το καλοκαίρι, γιορτάστε έξω!

Μερίδιο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar