Κρεμάστρα πόρτας πλάκας φορτιστή Easy Spring

0
Κρεμάστρα πόρτας πλάκας φορτιστή Easy Spring

Μετατρέψτε μια πλάκα φόρτισης μελαμίνης σε ένα χαριτωμένο στεφάνι κρεμάστρας πόρτας για την άνοιξη.

στεφάνι πλάκας φορτιστή ελατηρίου

Περπατούσα στο Michael’s τις προάλλες και ερωτεύτηκα ολοσχερώς αυτό το πιάτο φόρτισης στο τμήμα του Πάσχα. Το καρό σε έντονα χρώματα είναι τόσο χαριτωμένο! Τότε και εκεί αποφάσισα να το μετατρέψω σε κρεμαστό πόρτας, ώστε να έχω μια δικαιολογία να το αγοράσω. ΧΑΧΑΧΑ.

Έχω φτιάξει μια πλάκα φορτιστή σε μια κρεμάστρα πόρτας στο παρελθόν και έγινε υπέροχο. Μπορείτε να δείτε το φθινοπωρινό στεφάνι της πλάκας φορτιστή εδώ. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και εύκολο έργο χειροτεχνίας που σχεδόν ο καθένας μπορεί να κάνει. Έχω μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσω στην πορεία, γι‘ αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες και μην χάσετε το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να φτιάξετε τη δική σας κρεμαστή πόρτα πλάκας ελατηρίου φορτιστή.

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή ενός στεφανιού πλάκας φορτιστή

Οδηγίες

Φροντίστε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο τέλος αυτής της ανάρτησης εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς να φτιάξετε αυτή τη χειροτεχνία.

Βήμα 1- Κόψτε ένα κομμάτι χαρτί λευκώματος λίγο μεγαλύτερο από το ξύλινο ορθογώνιο. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Mod Podge στο ξύλο και, στη συνέχεια, πιέστε το χαρτί λευκώματος στη θέση του, εξομαλύνοντας τυχόν φυσαλίδες αέρα.

πώς να τροποποιήσετε το χαρτί σε ξύλο

Βήμα 2- Χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο για να τρίψετε τυχόν περίσσεια χαρτιού που κρέμεται από τις άκρες του ξύλου. Αυτό λειτουργεί καλύτερα αν χτυπήσετε το γυαλόχαρτο από μπροστά προς τα πίσω, ώστε το χαρτί να μην σηκωθεί. Αυτό είναι το κόλπο για να αποκτήσετε τέλειες άκρες κάθε φορά που συνδέετε χαρτί σε ξύλο. Το τρίψιμο σας δίνει τέλειες άκρες!

Βήμα 3 – Εφαρμόστε μια κορυφαία στρώση Mod Podge στο χαρτί για να το βοηθήσετε να συγκρατείται στα εξωτερικά στοιχεία.

Βήμα 4 – Φτιάξτε μια παρτίδα από ανοιξιάτικα στελέχη λουλουδιών και χρησιμοποιήστε σύρμα ανθοπωλείου για να τα κρατήσετε ενωμένα στη μέση.

Βήμα 5 – Στερεώστε το άκρο ενός κομματιού κορδέλας στην πλάκα του φορτιστή. Κολλήστε το κέντρο του swag στην κορδέλα, στη συνέχεια διπλώστε την κορδέλα προς τα κάτω πάνω από τα φλοράλ και κολλήστε τα στη θέση τους. Αυτή θα είναι η θηλιά που κρέμεται. Κολλήστε ένα διακοσμητικό φιόγκο στο κάτω μέρος της θηλιάς της κορδέλας για να κρύψετε τις ραφές και για επιπλέον χαριτωμένο.

Οδηγός κρεμάστρας πόρτας πλάκας φορτιστή

Βήμα 6 – Αφαιρέστε το σύρμα από τη διακοσμητική ξύλινη λαβή. Όταν το Mod Podge στεγνώσει στο ορθογώνιό σας, κολλήστε τις μπότες στο ορθογώνιο και, στη συνέχεια, κολλήστε το ορθογώνιο στην πλάκα του φορτιστή.

ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ: Χρησιμοποίησα θερμή κόλλα για αυτό το έργο, αλλά εάν το πιάτο σας βρίσκεται σε μια ζεστή, ηλιόλουστη περιοχή, μερικές φορές αυτό μπορεί να προκαλέσει τη λιώση της θερμής κόλλας και το έργο σας θα ξεκολλήσει. Εάν αυτό είναι ένα πιθανό πρόβλημα για εσάς, προτείνω να χρησιμοποιήσετε την κόλλα E-6000. Δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα κάνει τόσο ζέστη στην πόρτα μου αυτή την άνοιξη… κάνει πολύ κρύο εδώ για αυτό! Βααααααααα… αυτό κλαίω. Μου λείπει ο ζεστός ήλιος.

Μόλις στεγνώσει η κόλλα, το στεφάνι της πλάκας φορτιστή σας είναι έτοιμο να κρεμαστεί στην εξώπορτά σας αυτή την άνοιξη!

Εκμάθηση βίντεο με ελατήριο φορτιστή για κρεμάστρα πόρτας

Σας αρέσει αυτό το έργο; Καρφιτσώστε το!

πώς να φτιάξετε ένα ανοιξιάτικο στεφάνι πλάκας φορτιστή

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar