Καρυοθραύστες Stick Popsicle

0
Καρυοθραύστες Stick Popsicle

Αυτοί οι καρυοθραύστες είναι φτιαγμένοι από μπαστούνια φρυγανιών και είναι τα πιο χαριτωμένα χειροποίητα στολίδια!

φροντιστήριο καρυοθραύστη ραβδί χειροτεχνίας

Σας έχω την πιο χαριτωμένη ιδέα για χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες σήμερα. Θα σας δείξω πώς να φτιάξετε αυτά τα απολύτως αγαπημένα μικροσκοπικά στολίδια με καρυοθραύστη από μπαστούνια φρυγανιάς. Ήταν πολύ διασκεδαστικά στην κατασκευή τους και μου άρεσε να προσθέτω όλες τις διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως κουμπιά και κορδόνια για μπότες και μικρά διακοσμητικά. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων ή στυλ και παρόλο που σκόπευα να είναι μια χειροτεχνία για παιδιά, ήταν τόσο διασκεδαστικό για μένα, που τώρα νομίζω ότι είναι μια χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία για ενήλικες. 🙂

Για να φτιάξετε τα δικά σας στολίδια καρυοθραύστη, θα χρειαστείτε:

απαιτούνται υλικά χειροτεχνίας καρυοθραύστη

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

Οδηγίες

Βήμα 1: Ξεκινήστε κολλώντας τα μπαστούνια του φρυγανιού μεταξύ τους όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

  1. Τοποθετήστε τα δύο πιο μακριά ξυλάκια το ένα δίπλα στο άλλο.
  2. Προσθέστε ζεστή κόλλα σε ένα μικρό ξυλάκι χειροτεχνίας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το πάνω από τα δύο μακριά ξυλάκια, στο κέντρο και με τις επάνω άκρες ευθυγραμμισμένες.
  3. Προσθέστε ζεστή κόλλα και στις δύο πλευρές του μικρού μπαστουνιού και πιέστε άλλα δύο μικρά μπαστούνια προς τα κάτω, ευθυγραμμίζοντας τις άκρες.
  4. Κολλήστε δύο μικρά ξυλάκια από κάτω, ώστε να είναι ομοιόμορφα με τα μακριά μπαστουνάκια, αλλά κολλημένα στα τρία μικρά ξυλάκια μπροστά.
  5. Τοποθετήστε την κόλλα κατά μήκος της επάνω άκρης και, στη συνέχεια, συνδέστε άλλα τρία ραβδιά, καλύπτοντας τις κάτω άκρες προς τα πάνω, ώστε να επικαλύπτονται περίπου κατά το 1/3 των άλλων ραβδιών.
συγκρότημα καρυοθραύστη με ραβδί καρυού

Έχω συμπεριλάβει επίσης μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του καρυοθραύστη, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς είναι όλα τοποθετημένα. Οι οδηγίες μπορεί να φαίνονται μπερδεμένες, αλλά αν απλώσετε απλά τα μπαστούνια σας και κοιτάξετε την εικόνα, δεν είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.

Βήμα 2: Μόλις κολληθούν όλα τα μπαστούνια, ήρθε η ώρα να προσθέσετε λίγο χρώμα και προσωπικότητα. Βάψτε το πάνω μέρος του καρυοθραύστη για να μοιάζει με το καπέλο του και μετά αφήστε την περιοχή του προσώπου του ακατέργαστο ξύλο. Βάψτε το υπόλοιπο του καρυοθραύστη ανοιχτό πράσινο και, στη συνέχεια, όταν στεγνώσει, προσθέστε σκούρα πράσινα μανίκια και μια κυρτή περιοχή για να μοιάζει με σακάκι. Ήθελα να αφήσω τις άκρες των μπράτσων ακατέργαστο ξύλο για να μοιάζουν με χέρια, αλλά το ξέχασα, οπότε χρησιμοποίησα ένα μπεζ χρώμα για να βάψω τα χέρια.

πώς να φτιάξετε έναν καρυοθραύστη με ραβδί καρύδι

Δεν φαίνεται πολύ ακόμα, αλλά περιμένετε. Κοντεύουμε να φτάσουμε στο καλό μέρος!

Βήμα 3: Χρησιμοποιώντας στυλό μπογιάς, προσθέστε όλες τις χαριτωμένες λεπτομέρειες. Προσθέστε μάτια, μύτη και θαμνό μουστάκι. Στη συνέχεια συμπληρώστε λεπτομέρειες όπως μανίκια, κορδόνια καπέλων, κορδόνια, κ.λπ. Διασκεδάστε με αυτό!

ραβδί χειροτεχνίας καρυοθραύστης χειροτεχνία

Βήμα 4: Κόψτε μικροσκοπικές μικρές λωρίδες από ψεύτικη γούνα και κολλήστε τις στα πλαϊνά της περιοχής του προσώπου για να δώσετε στον καρυοθραύστη μερικές τρίχες.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ – Αν δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά με ψεύτικη γούνα, δοκιμάστε να την κόψετε από την πίσω πλευρά. Σύρετε την άκρη του ψαλιδιού σας ακριβώς κάτω από το ύφασμα στήριξης, ώστε να μην κόβετε τη γούνα, αλλά μόνο τη βάση.

Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να στερεώσετε έναν κρίκο σπάγγου στο πίσω μέρος του καρυοθραύστη εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε ως στολίδι. Εάν όχι, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Ω Θεέ μου, απλά αγαπώ αυτά τα ανθρωπάκια. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις! Είναι όλα σχετικά με τις λεπτομέρειες. Απλά κοιτάξτε τα και μουλιάστε τα όλα.

καρυοθραύστες μπαστούνι καρυού

Θέλετε περισσότερες διασκεδαστικές ιδέες; Αποκτήστε περισσότερες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με ραβδί φρούτων εδώ.

Βιντεο μάθημα Popsicle Stick Nutcrackers

Schreibe einen Kommentar