Εκτυπώσιμος ιχνηλάτης ανάγνωσης ραφιών / ημερολόγιο βιβλίων

0
Εκτυπώσιμος ιχνηλάτης ανάγνωσης ραφιών / ημερολόγιο βιβλίων

Παρακολουθήστε τα βιβλία που διαβάσατε φέτος με αυτό το εκτυπώσιμο ημερολόγιο ανάγνωσης που μοιάζει με ράφι.

εκτυπώσιμο ημερολόγιο ανάγνωσης ραφιών

Δεν είναι μυστικό ότι μου αρέσει να χειροτεχνώ. Μου αρέσει επίσης να διαβάζω. Διαβάζω 60-100 βιβλία το χρόνο, κυρίως ακούγοντας ηχητικά βιβλία ενώ ασχολούμαι με τη χειροτεχνία. Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο συνδυασμό από ένα καλό ηχητικό βιβλίο και κάτι για να κρατάτε τα χέρια σας απασχολημένα; Είναι το αγαπημένο μου χόμπι.

Μοιράζομαι κριτικές βιβλίων στο δικό μου Ίνσταγκραμ Ιστορίες και έχουν ένα συννεφάκι με τα βιβλία που έχω διαβάσει στο παρελθόν, όλα με βαθμολογίες και τα περισσότερα με μια μικρή σημείωση για την ιστορία επίσης. Αν χρειάζεστε κάποιες νέες προτάσεις βιβλίων, ρίξτε μια ματιά.

Φέτος θέλω να παρακολουθώ καλύτερα κάθε βιβλίο που διάβασα, γι‘ αυτό έκανα αυτή την αξιολάτρευτη βιβλιοθήκη εκτυπώσιμη γεμάτη χαριτωμένα, πολύχρωμα βιβλία και για κάθε βιβλίο που τελειώνω, θα γράφω το όνομα σε μία από τις ράχες του βιβλίου. Νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσω ένα μαύρο στυλό με λεπτή μύτη στα πιο ανοιχτόχρωμα βιβλία και ένα λευκό στυλό με τζελ στα πιο σκούρα βιβλία. Έχω ήδη τελειώσει ένα βιβλίο και είμαστε μόνο λίγες μέρες για τη νέα χρονιά!

ιχνηλάτης ανάγνωσης που μοιάζει με βιβλιοθήκη

Έχω κάνει το σχέδιο σε ένα εκτυπώσιμο αρχείο PDF για να το μοιραστώ μαζί σας, ώστε να μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις αναγνώσεις σας. Υπάρχουν 46 βιβλία στα ράφια, οπότε υποπτεύομαι ότι αν είστε άπληστος αναγνώστης όπως εγώ, θα χρειαστείτε περισσότερες από μία σελίδα. Απλώς εκτυπώστε δύο (ή τρία… ή τέσσερα #στόχοι) και στοιβάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Υπάρχουν δύο εκδοχές. Το ένα έχει την ημερομηνία από πάνω και το άλλο είναι μια εικόνα καθρέφτη, έτσι θα φαίνονται όμορφα στοιβαγμένα μαζί.

ανάγνωση ημερολόγιο εκτυπώσιμο χαριτωμένο

Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μου το αγαπημένο σας βιβλίο ή ένας από τα αγαπημένα σας αν είναι πολύ δύσκολο να το επιλέξετε. Το καταλαβαίνω απόλυτα.

Σας αρέσει αυτό το έργο; Καρφιτσώστε το για να το βρείτε αργότερα!

Εκτυπώσιμο αρχείο καταγραφής βιβλίων ράφι ιχνηλάτη ανάγνωσης

Schreibe einen Kommentar