Δώρο Προσκλητήριο Γάμου Crane

0
Δώρο Προσκλητήριο Γάμου Crane

Είσαι προσκαλεσμένος! Ελάτε μαζί μας την Κυριακή 13 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τις 16:00 για το Crane Wedding Open House Event.


Το γεγονός

Αυτό το Σαββατοκύριακο ανοίγουμε τις πόρτες μας για ζευγάρια σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας προγραμματισμού να πάνε σε μια από τις τοποθεσίες του WeddingShop για να μιλήσουν με τον τοπικό ειδικό του γάμου τους. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις όμορφες, παραδοσιακές προσκλήσεις από την Crane & Co. συμπεριλαμβανομένων των Vera Wang και William Arthur.

Κάθε ένα από τα καταστήματά μας Paper Source έχει έναν μόνιμο εμπειρογνώμονα γάμου που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε το όραμά σας σε μια πρόσκληση που θέτει το σκηνικό για τη μεγάλη σας ημέρα. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα πάντα, από την έμπνευση μέχρι την εθιμοτυπία, μέχρι να σας στηρίξουμε σε όλο το ταξίδι. Αυτό το ανοιχτό σπίτι είναι ιδανικό για ζευγάρια σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας προγραμματισμού του γάμου τους, ωστόσο όλα είναι ευπρόσδεκτα!

Επιπλέον, θα δημιουργηθούν ενημερωτικοί σταθμοί στους οποίους μπορείτε να εξερευνήσετε, συμπεριλαμβανομένων των προσκλητηρίων γάμου, των απαραίτητων ειδών για την ημέρα του γάμου, των μπομπονιών για πάρτι και των δώρων γάμου.

Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε το τοπικό σας κατάστημα και να παρακολουθήσετε το Crane Wedding Open House Event.

Ειδική Εμφάνιση

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν ειδικό καλεσμένο μαζί μας Πηγή χαρτιού 5η Λεωφόρος από την ομάδα του Crane! Μέγκαν ΚάρεϊΟ σχεδιαστής προσκλητηρίων γάμου Crane θα είναι διαθέσιμος για να παρέχει ατομικές διαβουλεύσεις σχεδιασμού.

Οι κληρώσεις

Μερίδιο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar