Διαγώνια υφαντά καλάθια από ταινία πάπιας

0
Διαγώνια υφαντά καλάθια από ταινία πάπιας

Μάθετε πώς να πλέκετε ένα καλάθι από την ταινία πάπιας.

υφαντά καλάθια με ταινία πάπιας

Σήμερα επέστρεψα με μια άλλη χειροτεχνία με ταινία πάπιας! Αυτό είναι πολύ ωραίο, φίλοι! Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας δείξω πώς να φτιάξετε ένα υφαντό καλάθι από ταινία πάπιας. Το μοναδικό σε αυτό το καλάθι είναι ότι είναι υφαντό στη διαγώνιο και έχει μια χαριτωμένη ζιγκ ζακ άκρη κατά μήκος της κορυφής. Είναι ΤΟΣΟ διασκεδαστικό. Τα έχω φτιάξει ήδη ένα σωρό! Και θα σε καθοδηγήσω σε κάθε βήμα. Έφτιαξα επίσης ένα εκπαιδευτικό βίντεο για να δείτε πώς ακριβώς γίνεται.

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από Μάρκα πάπιας.

υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή ενός καλαθιού με ταινία πάπιας

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

Οδηγίες

Βήμα 1: Κόψτε δύο κομμάτια ταινίας πάπιας μήκους 21 ιντσών. Κολλήστε αυτά τα δύο κομμάτια μεταξύ τους με τις κολλώδεις πλευρές. Στη συνέχεια, κόψτε τα στη μέση κατά μήκος, ώστε να έχετε μακριές, λεπτές λωρίδες. Επαναλάβετε μέχρι να έχετε συνολικά δώδεκα λεπτές λωρίδες.

Βήμα 2: Τοποθετήστε έξι λωρίδες οριζόντια και μετά πλέξτε τις υπόλοιπες έξι λωρίδες κάθετα.

υφαντό καλάθι από ταινία πάπιας

Βήμα 3: Σπρώξτε τα όλα σφιχτά μεταξύ τους και βεβαιωθείτε ότι όλες οι άκρες είναι ίσες και ότι το όλο πράγμα είναι κεντραρισμένο.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία για να φτιάξετε ένα σχήμα διαμαντιού στο κέντρο. Διπλώστε τις λωρίδες προς τα μέσα κατά μήκος των άκρων του διαμαντιού και κάντε μια καλή πτυχή.

καλαθοπλεκτική στη διαγώνιο

Βήμα 5: Βρείτε μια γωνία του διαμαντιού και διπλώστε τις δύο διπλανές λωρίδες μαζί με την αριστερή λωρίδα πάνω από τη δεξιά λωρίδα. Συνδέστε τα προσωρινά με ένα μανταλάκι. Επαναλάβετε και για τις τέσσερις γωνίες.

γωνία της καλαθοπλεκτικής

Βήμα 6: Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την ύφανση. Βρείτε τα κομμάτια που πάνε το ένα δίπλα στο άλλο και πλέξτε πάνω, κάτω, πάνω, κάτω μέχρι να αρχίσουν να ενώνονται όλα. Τα μανταλάκια θα είναι ο καλύτερος φίλος σας σε αυτό το μέρος. Κρατούν τα πάντα από το ξετύλιγμα.

Βήμα 7: Αφού πλέκετε μέχρι το πάνω μέρος του καλαθιού, βρείτε τα πιο κοντά κομμάτια και θα καθορίσουν το ύψος του συνολικού καλαθιού.

πώς να πλέξετε ένα καλάθι από ταινία πάπιας

Βήμα 8: Διπλώστε τα επικαλυπτόμενα κομμάτια μεταξύ τους για να κάνετε μια αιχμή, κόψτε τυχόν περίσσεια και στερεώστε τα με ένα κομμάτι αόρατης ταινίας.

φινίρισμα επάνω άκρη του υφαντού καλαθιού

Βήμα 9: Αφαιρέστε την κολλητική ταινία από μέσα και το καλάθι σας είναι έτοιμο!

Το χρησιμοποιώ ως ζεστό φυτό. Είναι αδιάβροχο και στιβαρό, επομένως είναι πραγματικά τέλειο για να το τυλίγετε γύρω από μια απλή κατσαρόλα.

πάπια υφαντό φυτό cozie

Εδώ είναι ένα άλλο καλάθι με εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησα διαφορετικά χρώματα και σχέδια ταινίας. Κρατάει τέλεια τους μαρκαδόρους μου.

πάπια ταινία καλάθι διαγώνια ύφανση

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια λαβή από ταινία πάπιας και να την συνδέσετε μέσα για ένα πιο παραδοσιακό καλάθι. Αυτά θα ήταν τέλεια για το Πάσχα!

καλάθι από ταινία πάπιας με λαβή

Σας είπα, αυτά τα μικρά καλάθια είναι τα πιο ωραία! Εάν κάποιο από τα παραπάνω βήματα φαίνεται ασαφές, παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο. Βοηθά να δούμε πώς ενώνεται το τμήμα ύφανσης.

Εκμάθηση βίντεο


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar